Home / FAQ’s

Veel gestelde vragen

Wat een geweldige ervaring is het fietsen toch!

Heb je nog meer vragen mail dan naar administratie@allthewayefi.com.

Wanneer is de eerstvolgende tocht?

De tocht van 2024, San Sebastian, is van 25 tot en met 29 september. Hiervan zijn 25 en 29 september reis dagen. De eigenlijke fietstocht is 3 dagen.

Hoe kan ik meedoen?

Klik op de ‘Inschrijven’ button. Je wordt door gelinkt naar een inschrijfformulier, als je dit invult geef je je interesse voor deelname aan. Aangezien we elk jaar met een beperkt aantal plaatsen te maken hebben, kijkt de organisatie ook naar wie zich opgegeven hebben en of ze al vaker mee gedaan hebben. De inschrijving is dus niet op basis van volgorde van inschrijving. Zodra de organisatie een duidelijk overzicht heeft wie er mee kan zal zij een definitieve inschrijflink sturen naar de deelnemers voor dat jaar.

Hoe kan ik doneren?

Klik op de ‘word Donateur’ button onder aan de pagina en volg de link. Als je dit formulier invult dan gaat alles ‘vanzelf’.

Wat is All The Way EFI?

All the way EFI is een stichting met een ANBI status. Met deze stichting willen wij een platform bieden aan enthousiaste fietsers om in een ontspannen sfeer eens per jaar een prachtige tocht te kunnen fietsen met als enige vraag ‘probeer je eigen kilometers te laten sponseren’.

Waar gaat al het opgehaalde geld naartoe?

Sinds 2014 heeft het bestuur van de stichting besloten om gebruik te maken van een vast doel. Al het sponsor geld dat binnen komt, gaat één op één over naar de Antonie van Leeuwenhoek Stichting. Met dit geld wordt kansrijk onderzoek naar en rondom kanker gefinancierd.

Belangrijke informatie

Een tocht kan alleen gereden worden als er genoeg rijders zich hebben aangemeld.

Het kan voorkomen dat er te veel inschrijvingen binnenkomen voor een tocht. Daarom worden de kosten pas na dat de definitieve ploeg bekend is in rekening gebracht.

Kan je deze rit niet meerijden maar wil je wel een steentje bijdragen? Je kunt ten alle tijden doneren! klik hier